Garn i Glada Hudik är en webbshop för kreativa människor som älskar garn!

Garn i Glada Hudik är en nystartad webbutik och kanske kan det bli en fysisk butik i framtiden. Jag som driver webbutiken heter Maria Ohlin och bor i Hudiksvall och för dig som bor i närheten finns möjlighet att både hämta din beställning på plats och om det finns önskemål kan vi ordna ett personligt möte i mitt "showroom". Där kan du se garner och färgerna live innan du bestämmer ditt stickprojekt. Utöver garnet kommer jag även att erbjuda ett sortiment av tillbehör såsom stickor, virknålar, knappar och andra viktiga småsaker som markörer, nålar mm.

Eftersom jag vill erbjuda mina kunder ett intressant och välsorterat sortiment kommer jag intressera mig för vad som efterfrågas av er kunder. Har du förslag på hur Garn i Glada Hudik's sortiment kan bli ännu bättre tar jag tacksamt emot tips och idéer.

Butikens inriktning är naturmaterial så lång det är möjligt och i möjligaste mål en inriktning på hållbarhet för djur och natur samt en ambition om att de som arbetar med att framställa garnerna ska ha goda arbetsförhållanden. 

Jag finns också på sociala medier så följs mig gärna på både Instagram och Facebook för att ta del av senaste nytt. Du kan också registrera dig för att få nyhetsbrev till din e-post. Se startsidan. 

Hjärtligt välkommen till Garn i Glada Hudik's webbshop, instagram och Facebook.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen